#inflatables - RiB

GOLDEN LINE G850

Podjetje GRAND je oblikovalo – največjega in brez pretiravanja – enega izmed najlepših modelov, ki vključuje dolgoletne izkušnje in najsodobnejše trende v ladjedelništvu.
POŠLJITE MI PONUDBO!GALERIJA

GOLDEN LINE

G850L

Izjemna plovnost in ogromen rezervoar (300l) ter ogromno število dodatnih elementov, naredijo gumenjak G850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja. G850 je v celoti izdelan v Orca Hypalon materialu. Priporočen motor – 300 konjskih moči – z lahkoto poganja katerokoli dovoljeno obremenitev.
circle-place-holder-850-3

ZA KOGA JE PRIMEREN?

  • Za vse, ki želijo plovilo od 5 m do 8,50 m dolžine.
  • Za vse, ki želijo atraktiven, edinstven in moderen dizajn.
  • Za vse, ki iščejo sodoben dizajn in vrhunsko raven ergonomije.
circle-place-holder-850-2

PREDNOST LINIJE GOLDEN LINE

  • Siva barva, neobčutljiva na sonce in umazanijo že v standard verziji.
  • Modeli se ponašajo z HSH sistemom trupa.
  • Že vgrajene poliesterske stopničke na koncih tubosov.
  • Vgrajen rezervoar goriva.
circle-place-holder-850-1

G850 HGLF - CENA PLOVILA NA ZALOGI

Za info oz. ponudbo nas kontaktirajte na email naslov:
info@moto-nautika.com

GRAND GUMENJAKI

POŠLJITE MI PONUDBO!

Izberite dodatno opremo in pošljite informativno povpraševanje.
Loading
0cm
DOLŽINA
0cm
ŠIRINA
0kg
TEŽA GUMENJAKA
0kg
NOSILNOST
0oseb
MAX OSEB
0konjev
MAX MOČ MOTORJA

IZGLED

Golden Line G850

Gumenjak v svojo dolžino meri kar 8,5 metra. Njegova širina dosega 2,95m, nosilnost čolna pa 2000 kilogramov. Priporočljiva moč, ki naj bi poskrbela za kar 12 potnikov, znaša spodobnih 300 konjskih moči.

Čoln je dobavljiv v različnih barvnih kombinacijah – (oglejte si v konfiguratorju spodaj), že njegova osnovna oprema pa vključuje tubuse iz Hypalon materiala, popolnoma novo volansko konzolo CL-21 s sedežem na sprednji strani, oknom in vetrobranskim steklom, dvojno sedežno konzolo SD-21 z dvema zložljivima sedežema, sprednjo plastično stopničko z dvema bitvama za priveze, vgradni sistem za gorivo s 300 litrskim rezervoarjem, elektro paket, ki vsebuje navigacijske luči, kalužno črpalko, električno sireno, nadalje pa še stikala na konzoli, akumulatorska stikala in komplet inštalacijo. Na zadnjem delu vključuje tudi ograjice iz nerjavečega jekla za večjo varnost potnikov in dve ojačani bitvi za vleko smučarja.

Poleg pestre opreme, ki jo čoln vsebuje v standardni izvedenki, ponuja Grand še raznolike možnosti dodatne opreme, ki se dodaja po željah in potrebah kupca.
Dodatne možnosti so Grand Lux oprema, električno sidro z mehanizmom, vgradni hladilnik, odstranljiva mizica z nastavki za skodelice, nadgradnja oblazinjenega dela z drugimi materiali in barvami, pokrivalo čolna in pokrivala konzol, set za tuširanje s 100 litrskim rezervoarjem in še veliko več.

Če želite dovolj veliko ležalno površino, se v sprednjem delu dodatno vstavi ležalna ploščad, ki omogoča sproščeno ležanje potnikov, enako kot tudi v zadnjem delu. Vsa inštalacija za vgrajene naprave in motor so popolnoma skriti pod dnom. Primeren za zahtevnejše kupce, saj gre za RIB gumenjak s sodobnim videzom, večjo nosilnostjo in ostalimi izjemnimi zmogljivostmi.

Golden Line G850 je plovilo za vse, ki želijo atraktiven, edinstven in moderen dizajn in ki iščejo sodoben dizajn ter vrhunsko raven ergonomije.

GRAND GUMENJAKI

VIDEO GRAND G850

Oglejte si video posnetke vožnje z gumenjakom Golden Line G850.
GRAND GUMENJAKI

GALERIJA GRAND G850

Oglejte si fotografije modela G850L.
GRAND GUMENJAKI

KONFIGURATOR GRAND G850

Sestavite si svoje plovilo in nam tudi pošljete povpraševanje (obrazec pod konfiguratorjem).

GRAND GUMENJAKI

DOKUMENTACIJA GRAND

Spodaj imate na voljo prenosa različne dokumentacije za omenjeno plovilo.

PRIROČNIKuporabniški priročnik

PRENOS DOKUMENTA

SPLOŠEN POGLEDpogled plovila iz vseh strani

PRENOS DOKUMENTA

CE CERTIFIKATCertificate of conformity

PRENOS DOKUMENTA

TESTIRANJAtestiranje plovila v revijah

PRENOS DOKUMENTA

GRAND GUMENJAKI

ZAKAJ GRAND?

Prednosti in razlogi za nakup gumenjaka GRAND Golden Line G850.

Mednarodna garancija - 5let!

Grandovi produkti imajo kompletno mednarodno garancijo na vse rekreativne modele, tako da lahko brezskrbno uživate v svojem čolnu z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.

V podjetju MOTO-NAUTIKA pa vam nudimo, kar do 5 let jamstva na vaše plovilo!

Visokokakovstni materiali

Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok najboljših dobaviteljev. Vsi deli in sistemi so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.

V primeru HYPALON tubusov se uporabi material ORCA, ki zagotavlja kvaliteto, moč in obstojnost, zaradi česar stranke prejmejo produkt z najboljšo možno zmogljivostjo.

Ta vlakna v kombinaciji z najnovejšimi HTL lepili zagotavljajo visoko stopnjo strukturne celovitost in zmožnost izpostavljanja temperaturam do 90 stopinj Celzija.

Ustvarjeno z rokami

Vsak Grand čoln je sestavljen ročno. Za vsakim modelom je zahteven, dolgotrajen in ročno ustvarjen proizvodni proces, ki se lahko zoperstavi tudi najtežjim vremenskim pogojem.

Zaposleni so specialisti na svojih področjih in podvrženi zahtevnim pregledom kakovosti, zaradi česar podjetje nenehno zagotavlja najvišjo kvaliteto.

NE KUPUJTE MAČKA V ŽAKLJU

OBLIKUJTE GUMENJAK PO MERI

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA