Novi, vroč EXR!

Serijo EX po vsem svetu hvalijo kot linijo plovil, ki utira nove poti v smislu cenovne dostopnosti in odličnega razmerja med ceno in kakovostjo.

Zdaj se je družini pridružil še hitrejši in zabavnejši EXR. To je zmogljivo, športno plovilo, ki je neverjetno vsestransko in enostavno za upravljanje. Edinstvene značilnosti vključujejo novo zasnovo trupa in ohišja, ki sta izdelana iz najnovejšega, izjemno lahkega materiala NanoXcel2 in omogočata večje hitrosti, hitrejše pospeševanje in okretno vodljivost, ter našo najsodobnejšo tehnologijo RiDE™, intuitiven upravljalni sistem, ki je enostaven za uporabo in je že revolucionarno spremenil vožnjo za lastnike naših vrhunskih modelov.

Natančnejši pogled na specifikacije razkrije številne nove in razburljive prednosti tega izjemno zmogljivega modela WaveRunner. Velik 50-litrski rezervoar za gorivo, da lahko zabava traja dlje, pregledni večfunkcijski barvni LCD-merilniki, udoben dvobarven sedež za vožnjo samostojno ali s prijatelji, praktičen prostor za shranjevanje, močna vlečna kljuka, dobro premišljeni pripomočki za praktično vkrcanje – in da boste zagotovo naredili dober vtis, odlične značilnosti dopolnjujejo elegantne barve in drzna grafika.

Čeprav je zelo cenovno dostopen, je DNK modela EXR povsem Yamahin – vrhunske tehnične inovacije, inženiring brez konkurence in odlična zanesljivost.

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA