Novost pri nas – ZAR mini gumenjaki!

ZAR mini je nemško podjetje, specializirano za izdelavo in izdelavo aluminijastih RIB in zložljivih čolnov. Kot eden vodilnih na tem področju se osredotočajo na kakovost in izboljšave v segmentu napihljivih čolnov.

Vsa plovila so zasnovana v Italiji in testirana v Nemčiji, preden jih pošljejo v serijsko proizvodnjo. Zaradi nemške precesije, italijanske strasti in dizajna so njihovi čolni zaželeni po vsem svetu. Vedno korak naprej in s filozofijo ZAR Formenti od leta 1979, se ZAR Mini razvija vsak dan in se nikoli ne ustavi, da bi postali boljši in boljši.

PREDNOSTI LADJEDELNICE ZAR MINI

Ladjedelnica slovi kot ena izmed največjih tovarn (po številu proizvedenih plovil). Pri proizvodnji uporabljajo izključno samo najboljši material, ki je v danem trenutku na voljo na trgu. Kot podjetje z 40 letno tradicijo, so uspeli svoje distributerje razporediti po celotnem svetu. Kot že rečeno se tehnična in kreativna ekipa nahaja v Italiji, Španiji in Nemčiji, kar daje RIB mini podjetju ugled, da so zares Evropska ladjedelnica, locirana v Evropski uniji, kar pomeni tudi velike prednosti za stranke iz evropskih držav.

KVALITETA IN NE KVANTITETA

Filozofija tovarne ni prodati največ, ampak proizvajati najboljše. Razvoj je previden in precizen, kar se tudi odraža linijah, ki so zelo značilne že ob prvem pogledu na Zar mini gumenjake. Kljub temu ima ladjedelnica v povprečju več kot 300 plovil na zalogi v centralnem skladišču v Nemčiji.

ZAR MINI – LINIJE IN MODELI

Linija ZAR mini™ LUX

ZAR mini™ LUX je čudovita linija, ki ponuja različne velikosti in različice. Vsi čolni so opremljeni z omarico na premcu in dvojnim ravnim dnom. Zasnova trupa je oblikovana tako, da je samoodvoden. Vsi čolni imajo kot standardno opremo: tla iz tikovine, blazina za premec, blazina za naslon na premcu, plošča na premcu, zaščita kobilice, držalo za bimini tendo, »luxury« krmilna konzola in ojačan trup. Dolžine plovil v tej liniji so od 3,5m do 5,5m.

Linija ZAR mini™ RIB

Linija ZAR mini™ RIB ima dve različici. RIB LITE in RIB DL z dvojnim dnom in omarico v premcu. RIB LITE so brez dvojnega dna z namenom optimizacije teže plovila. Trup je izdelan iz posebnega aluminija in prašno lakiran, da je odporen proti koroziji in slani vodi. Vsi modeli so tudi na voljo v CSM verziji (Hypalon material), s posebnim dizajnom. Vsi čolni imajo kot standardno opremo tudi varnostni ventil. Dolžine plovil v tej liniji so od 2,4 m do 5,0 m.

Linije ZAR mini – AIR, ALU in FUN

Te tri linije spadajo v razred gumenjakov brez krmilne konzole in so primerni za izvenkrmne motorje z ročico. Linija AIR predstavlja gumenjake, ki jih lahko zložimo in imajo napihljivo dno in napihljivo kobilico. Dolžine so od 2,4m do 3m.

Linija ALU, že v osnovi imena pove, da gre za zložljive gumenjake, vendar z ALU dnom, ki je razstavljiv. Dolžine so od 2,7 m do 4,6 m.

In zadnja linija FUN, gre za mini zložljive gumenjake z lesenimi letvicami na dnu in dolžinami od 1,8 m do 2,4 m.

PRODAJA ZAR mini PLOVIL V SLOVENIJ

Različni modeli ZAR mini gumenjakov, so k nam v prihodu, in smo tako z letošnjim letom dodali, v že tako izjemen asortiman ponudbe plovil na regijskem in širšem območju, tudi proizvajalca ZAR MINI.

V kolikor želite pridobiti dodatne informacije, lahko kontaktirate svetovalca na telefonsko številko – 02 629 04 02, oziroma pišite na elektronski naslov: info@moto-nautika.com.

Več o generalnem uvozniku: www.moto-nautika.com

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA