GENOA BOAT SHOW: NOVI NEXT 330LX

Najnovejša pridobitev ladjedelnice Ranieri International NEXT 330 LX, 9,95 metrov dolg “ultra luksuzni” čoln (CE dolžina je pod 10 metrov), ki so ga zasnovali na sedežu podjetja v Soveratu, je bil javnosti predstavljen z nekaterimi enobarvnimi upodobitvami, ki vam jih ekskluzivno prikazujemo. NEXT 330 LX je naslednik NEXT 285 LX in se ponaša s pol stoletja izkušenj v kombinaciji z znanjem, izkušnjami in inovacijami – tremi glavnimi lastnostmi podjetja Ranieri International, ki ga je v sedemdesetih letih ustanovil Pietro Ranieri.

NEXT 330 LX izjemno izstopa na vodi in pri ladjedelnici vztrajajo pri maksimalni širini treh metrov. Čoln je bil zasnovan in zgrajen z inovativnim sistemom trupa podjetja Ranieri International – H.I.S. (Hull Innovative System). Razvoj ladijske industrije v zadnjih nekaj letih je povzročil vse večje povpraševanje po večjih in bolj zmogljivih čolnih. Ladjedelnica je zato ustvarila nove modele in prilagodila nove tehnologije in gradbene procese, primernejše za nov trg. Ta nova generacija trupov ima nove geometrije, drugačno obliko in nove odprtine za dovod zraka (redan). To je dobro vidno iz profila z značilno “dvostopenjsko” obliko, imenovano Twin Air Step System. Tipična oblika “lijaka” prisili vstop zraka, ki ga ustvarja hitrost, v vzdolžne predore; da se zrak nato kanalizira in razporedi po dnu.

Nova oblika in inovativnost sistema je znatno izboljšalo zmogljivost in udobje nove generacije trupov. Ranieri International nad rezultati ni mogel biti bolj navdušen, tako da se je odločil, da bo to novo tehnologijo predstavil v celotni paleti čolnov.

Športni izgled NEXT-a 330LX

NEXT 330LX je oblikovan tako, da lastniku daje optimalno zmogljivost v razmerju maksimalne hitrosti. Kar zadeva udobja na čolnu, je ta že v osnovni opremi impresivna. Seveda pa Ranieri ponuja možnost ogromne palete dodatne opreme, s katerimi lahko udobje, komfort in užitek na čolnu le še povečate. Prostora ne primanjkuje: kabina je sestavljena iz “dveh ločenih prostorov”, kjer lahko spijo do štiri osebe. Premec plovila je skoraj vertikalno poravnan z morskim horizontom, dopolnjen z INOX sistemom za spuščanje sidra.

Zunanjost tega navtičnega dragulja, ima rahlo zasenčeno veliko vodoravno okno, dopolnjeno z majhnimi odprtinami za prezračevanje kabine. Osem – je maksimalno število ljudi, ki si lahko delijo prostore na in v plovilu. Za dodatno udobje je Ranieri poskrbel z električno mizico (lahko jo spustite in se ta ne vidi) ter z zložljivimi sedeži v zadnjem delu. Zraven komfortnega zadnjega dela ima priročno kuhinjo v sedežni konzoli z umivalnikom in štedilnikom. Hladilnik je smiselno nameščen iz sprednje strani, da ne moti obiskovalcev okoli mize in do popolnosti zapolni sedežno konzolo. Sedežna konzola, vozniku ponudi sedenje ali obratno – stoječi položaj.

Impresivna glavna konzola

Konzola ima sodobno, elegantno in futuristično obliko. Na armaturni plošči je dovolj prostora za različne instrumente, vključno s števcem hitrosti, tahometrom, indikatorjem nivoja goriva in temperature ter navtičnim ploterjem do 8 palcev. Na voljo je tudi prostor za VHF radio in audio stereo sistem.

Sprednji sundeck (sončna ploščad) je izkoriščena do zadnjega cm, kar pomeni da nam nudi udobje »kot pri velikih«. Vsi detajli so izpiljeni do potankosti, kar je za Ranieri International sedaj že stalnica, saj z vsakim modelom presežejo naša pričakovanja.

NEXT 330 je rezultat nenehnega truda, ki ga Ranieri International vlaga v poglobljeno študijo najsodobnejših materialov in najnaprednejših proizvodnih tehnik v kombinaciji z izpopolnjenim dizajnom in izpopolnjenim slogom. Končni rezultata? Eleganca, komfortnost in odlična zmogljivost.

PREMIERA plovila bo v Genovi, Italiji na navtičnem sejmu, ki bo potekal od 16. do 21. septembra 2021!

Komu je plovilo namenjeno?

Vsem, ki želijo v tem velikostnem segmentu maksimalni komfort in kvaliteto ter funkcionalnost prostora in opreme, kot ga imajo večja plovila z Italijanskim dizajnom, ki očara.

REZERVACIJA – testne vožnje

Za ogled ali testno vožnjo v Genovi kontaktirajte podjete Moto-Nautika preko emaila: info@moto-nautika.com ali preko telefona 00386 (0)2 629 04 01 – kontakt – Lea P. Resnik.

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA