Prihaja Key Largo 24 – čoln, ki želi biti opažen!

Key Largo 24 iz ladjedelnice Sessa Marine, je plovilo z izvenkrmnim (ali notranjim) motorjem – kompakten, popoln in hiter čoln, ki preprosto želi biti opažen; deloma tudi zahvaljujoč novim barvnim kombinacijam trupa, ki razbijajo »navtične« klišeje.

Najkrajša različica v liniji Key Largo, pa vendar meri kar 6,90m v dolžino, je z sprednjim delom premca oblikovana v veliko površino za sončenje, t.i. sundeck ploščado. Pod njim je kabina z ločenim toaletnim prostorom. Premična sončna ploščad se zaključuje s krmarsko konzolo, za katero se nahaja krmarska klop. Kokpit je prostran in izdelan večnamensko. Konzola ponuja ogromno prostora za stikala, merilne instrumente, navigacijo, kompas, radio in zvočnike. Od premca do krmarske konzole je po boku močna inox ograja, pošteno odmerjeno je držalo na zrcalu kokpita, zaupanja vredno pa delujejo tudi privezne bitve.

OSNOVNA OPREMA

V osnovni ceni plovila najdemo kar nekaj opreme. Čoln je opremljen z vsemi blazinami (ki so vodoodporne in UV odporne), tako notranjimi kot zunanjimi, rezervoarji za vodo (45l) in gorivo (271l), teleskopsko lestvijo za v vodo, hidravličnim sistemom upravljanja z motorjem, avtomatsko kalužno črpalko, navigacijskimi lučmi, itd.

Notranjost je v celoti iz hrastovine z dvojno posteljo in montažno mizico. Pripravljen je tudi prostor za hladilnik in kot že prej omenjeni električni Marine WC.

BARVNE KOMBINACIJE

Tehnične lastnosti

  • Dolžina: 6,90 m
  • Dolžina EC Certifying: 6,80 m
  • Širina: 2,50 m
  • Teža: 1660 kg
  • Maksimalna moč motorja: 184kw (250KM)
  • Rezervoar goriva: 270 l
  • Rezervoar vode: 145 l
  • Maksimalno število oseb: 8
  • Št. ležišč: 2

Plovilo je v prihodu in bo na voljo na ogled v prodajno – servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

VEČ INFORMACIJ: https://www.sessamarine.si/

Za vsa ostala plovila, ki so še razpoložljive enote za sezono 2022, so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00.

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA