RANIERI NEXT 285 LX: LUKSUZNO PLOVILO IZ RANIERI SUNDECK LINIJE

NEXT 285 LX prihaja v premierni predstavitvi v mesecu Avgustu 2020, na uradno predstavitev pa bomo morali počakati v mesecih letošnje jeseni. Vseeno pa je ladjedelnica Ranieri International poskrbela za par res čudovitih fotografij, katere si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Nova kreacija izdelovalca Ranieri je tako poimenovana NEXT 285 LX, kar »LX« pomeni »Extra-Luxury«. Že v predstavitvenem videu je razvidno, da Ranieri cilja na to, da se luksuz izraža tudi na tehnološkem področju, ter da to kar bo ponudil 285 LX, lahko ponudi samo par plovil v tem rangu velikosti.

Dolžina 8,5 metrov in širina skoraj 3 metrov je več kot dovolj, da potniki hitro spoznajo, da to ni navaden »Sundeck« model, ampak plovilo z izjemnim in prostornim udobjem, dizajnirano tako da komfortnost ne ponuja samo zunaj, temveč tudi pod palubo, kjer se nahaja prostor za spanje in sprostitev ter wc z kopalnico. Podpalubje pa sestavljata dve ločeni kabini, ki lahko sprejmeta do 4 osebe.

NEXT 285 LX, se tako pridružuje seriji NEXT, ki jo je Ranieri International na trg lansiral pred 4 leti in je tako kot preostali modeli iz linije NEXT, zgrajen po sistemu »Fully-Developed Cockpit System«, posebnim načinom gradnje, ki poleg optimiziranja procesa izdelave, omogoča izdelavo enodelne palube, kjer so vsi glavni sestavni deli, kot so krov, kabina, prostor za rezervoar goriva in vode, ter shramb za shranjevanje – združeni v en sam kalup.

Na palubi je odličen izkoristek prostora za druženje v zadnjem delu, kjer zraven fiksne sedežne klopi lahko pridobimo dodatne sedeže z zložljivimi sedišči levo in desno ter v sedežni konzoli, ki jih enostavno zložimo v stranice čolna. Na ta način dobimo sedežne prostore iz vseh 4 strani mize . Miza je hidravlično nastavljiva po višini in extra velike velikosti, kar zadošča za velike potrebe večjih družb ali pa samo veliko ležišče po svoji meri v zadnjem senčnem delu, ki pokriva skoraj pol čolna. Z enostavno nastavitvijo mize po višini ne izgubljamo časa z odvečnimi kosi pohištva, ko jih ne potrebujemo, saj se višina nastavlja po različnih potrebah. Zraven komfortnega zadnjega dela ima priročno kuhinjo v sedežni konzoli z umivalnikom in štedilnikom. Hladilnik je smiselno nameščen iz sprednje strani, da ne moti obiskovalcev okoli mize in do popolnosti zapolni sedežno konzolo.

Sprednji sundeck je izkoriščen do zadnjega cm, kar pomeni da nam nudi udobje »kot pri velikih«.

Pogon je možen samo z izvenkrmnim motorjem, oz. večimi – z maksimalno močjo 600 konjskih moči.

Vsi detajli so izpiljeni do potankosti, kar je za Ranieri International sedaj že stalnica, saj z vsakim modelom presežejo naša pričakovanja.

NEXT 285 je rezultat nenehnega truda, ki ga Ranieri International vlaga v poglobljeno študijo najsodobnejših materialov in najnaprednejših proizvodnih tehnik v kombinaciji z izpopolnjenim dizajnom in izpopolnjenim slogom. Končni rezultata? Eleganca, komfortnost in odlična zmogljivost.

Komu je plovilo namenjeno? Vsem, ki želijo v tem velikostnem segmentu maksimalni komfort in kvaliteto ter funkcionalnost prostora in opreme, kot ga imajo večja plovila z Italijanskim dizajnom, ki očara.

Počakati moramo le še na prihajajoče navtične sejme, kjer bo NEXT 285 LX pokazal kaj »Luxury« pomeni!

GALERIJA

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA