#Rent-a Boat

GOLDEN LINE G500

Tudi v letošnji sezoni je v MOTO-NAUTIKI, možnost najema plovila / gumenjaka!
PREDSTAVITEVKOLEDAR NAJEMOV

ZASEDENOST NAJEMOV

GOLDEN LINE

G500 LF + YAMAHA F40/70

Za vse, ki imate ustrezno dovoljenje za plovbo z gumenjakom po morju ali celinskih vodah - izkoristite možnost najema gumenjaka Golden Line G500! Z odlično kombinacijo razkošja in praktičnega oblikovanja model GOLDEN LINE G500 ponuja veliko zmogljivosti in vrhunsko vodljivost čolna. Čoln zadovolji potrebe izkušenih in pustolovskih navtikov!
circle-place-holder-1

ZA KOGA JE PRIMEREN?

  • Za vse, ki želijo plovilo od 5 m do 8,50 m dolžine.
  • Za vse, ki želijo atraktiven, edinstven in moderen dizajn.
  • Za vse, ki iščejo sodoben dizajn in vrhunsko raven ergonomije.
circle-place-holder-2

PREDNOST LINIJE GOLDEN LINE

  • Siva barva, neobčutljiva na sonce in umazanijo že v standard verziji.
  • Modeli se ponašajo z HSH sistemom trupa.
  • Že vgrajene poliesterske stopničke na koncih tubosov.
  • Vgrajen rezervoar goriva.
circle-place-holder-3

CENIK - NAJEMA PLOVILA

DNEVNI NAJEM: 130,00 EUR/dan

Vikend najem (od 3 dni do 14 dni): 120,00 EUR/dan
Daljši najem (od 14 dni naprej): 100,00 EUR/dan

Prevzem in predaja: Moto-Nautika d.o.o. Ptujska cesta 63, 2204 Miklavž na Dravskem polju

0cm
DOLŽINA
0cm
ŠIRINA
0kg
TEŽA GUMENJAKA
0kg
NOSILNOST
0oseb
MAX OSEB
0konjev
MAX MOČ MOTORJA

IZGLED

Golden Line G500

Pri oblikovanju niso pozabili na najbolj pomembno, varnost. Plovilo je eno najbolj varnih plovil pri tej dolžini. Za doseganje visokih hitrosti je izdelan iz lahkih materialov vendar z močno strukturo, ki bo brez težav prenašala tudi najbolj zahtevne pogoje. Za stabilnost plovbe ima trup obliko globokega V. Kot je značilno za gumenjake Grand ima tudi serija Golden line značilne stopnice vgrajene na konce tubusov. Ti omogočajo enostaven dostop na krmo plovila ter dostop do vode.

Plastični del trupa ima globok V prerez, ki omogoča mirnejšo plovbo po valovitem morju, nekoliko povišan kalup pa učinkoviteje ščiti pred pršenjem. Patentirana HSH oblika dna omogoča izredno hitro izglisiranje in malo upora, torej pripomore k dobrim plovnim lastnostim in majhni porabi goriva. Tako kot dno so tudi vsi palubni deli iz vakumirane stekloplastike, pod katerimi se skriva veliko odlagalnega prostora. Izdelava je zelo natančna in kakovostna. Tubusi premera 50 cm premorejo pet komor, ki zagotavljajo dodatno varnost. Izbiramo lahko med Mirasol in Hypalon materialom, odvisno od zahtevnosti uporabe, pa tudi barve in sicer od belo- -sive, svetlo-temno sive, kaki-sive, črno-sive ali rdeče-sive.

Paluba je zelo uporabno razdeljena. Krmni del je v bistvu čvrst stekloplastični odlitek. Čisto zadaj ob motorju sta plavalni polici z lestvijo. Zaključki tubusov so prav tako stekloplastični z uporabn stopničko za skok v vodo, prestop na kopno ali drugo plovilo. Pred motornim škafom je privzdignjen del s krmarsko klopjo, ki je zaščitena z držali iz nerjavnega jekla. Tukaj je navigacijski lok, ki daje čolnu poleg uporabnosti tudi bolj športen videz. Krmarska konzola je širša in dovolj velika za vse instrumente, tudi za HI-FI napravo ter GPS ploter. Kljub nizkemu steklu je krmar zaščiten pred vetrom in ima dober pregled nad okolico.

Grand Golden Line 500 predstavlja pravi kompromis med prostornostjo in dolžino. S petimi metri dolžine nudi dovolj prostora za vso družino tudi na sidru. Kompakten in varen čoln, dobre plovne lastnosti, sodoben in eleganten videz ter kvalitetna izdelava so lastnosti, ki bodo zagotovo prepričale marsikaterega novodobnega kapetana, željnega hitrih premikov in preprostega rokovanja.

GRAND GUMENJAKI

VIDEO GRAND G500

Oglejte si video posnetke vožnje z gumenjakom Golden Line G500.

NE KUPUJTE MAČKA V ŽAKLJU

OBLIKUJTE GUMENJAK PO MERI

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA