SeaBob – podvodni skuterji

NA ZALOGI IN TAKOJ DOBAVLJVI PODVODNI SKUTERJI SEABOB

Kot smo pred tedni že objavili, da v Moto-Nautiko prihajajo vrhunski in najhitrejši podvodni skuterji – je zdaj tudi uradno!

Če iščete popoln užitek v vožnji, se preprosto odpravite na vodo! Pred tem pa v prodajni salon v Miklavžu pri Mariboru, kjer si lahko zdaj tudi v živo ogledate te vrhunske naprave.

Kaj točno je SEABOB?

Seabob je vrhunski in najhitrejši podvodni skuter. Njegova hidrodinamična oblika zagotavlja osupljivo stopnjo gibčnosti v vodi. Krmiljenje in potapljanje ne moreta biti enostavnejša – vse, kar zahteva, je, da voznik preusmeri svojo telesno težo.

Impresivna globine potapljanja do 40 metrov lahko s pomočjo vgrajene elektronike programirate tako, da ustrezajo posameznim zahtevam. Varnostna mejna vrednost zanesljivo zagotavlja, da izbrana globina potopa ni presežena.

Potopite se v očarljiv podvodni svet.

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA