Ustvarite si morsko vzdušje tudi na krovu – kolekcija Marine Business!

Unikatni, čudoviti in kakovostni izdelki Marine Business so zdaj na voljo tudi v prodajnem salonu Moto-Nautika! Izdelki so kot nalašč narejeni, da si ustvarite morsko vzdušje za mizo, v kabini, jedilnem prostoru in pa seveda ne samo na plovilu, temveč primerni so tudi za uporabo na terasi ali vrtu. Izdelki v portfoliu so zasnovani iz nezlomljivih in visoko kvalietnih materialov, okrašeni z elegantno in navtično grafiko. Marine odtenki  poskrbijo, da kolekcija ni kričeča, ampak pomirjajoča in blagodejna, ker je tudi glavni temelj ko dopustujemo.

Marine Business kolekcija tudi ponuja različne izdelke, s katerimi si lahko orkasite oz. naredite še večji morski pridih na plovilu, z različnimi dodatko kot so okrasne blazine, spalne odeje,  ipd. Blazine so tudi vetrnoodporne in imajo na enem koncu vrvico, tako da jih je mogoče zavezati, če vas slučajno na morju preseneti nenaden močnejši veter. Na vsakem izdelku je Marine Business poskrbel za drobne detajle, nad katerimi boste predvsem navtiki zelo navdušeno.

Vso kolekcijo si lahko tudi predhodno ogledate v spletni trgovini: www.motonautika-shop.com

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA