Velikan med gumenjaki – Grand G850

Gumenjak Golden Line 850 čoln, ki je primeren za dolgo plovbo in daljša potovanja.

Gre za nov razred čolna in korak naprej od sicer zelo uspešnega G650; ima izredne lastnosti obvladovanja morja, kar pomeni, da se lahko spopade z močnimi vetrovi in valovi do 4 metre višine. G850 je užitek upravljati zaradi edinstvenega HSH Hull dizajna, ki zmanjšuje navlaženost površine in nudi boljše zmogljivosti v primerjavi z običajnimi izvedbami trupa.

Zasnova omogoča nastavitev za dva motorja(npr. 2 x 200hp). Predvsem je to pomembna funkcija za profesionalno uporabo za obalno stražo, policijo in službe za nujne primere. Trup zagotavlja tudi visoke stopnje stabilnosti, plovnosti in nosilnosti, kar pomeni, da lahko sprejme G850 do 12 potnikov.

PREMEC Z OGROMNO PROSTORA

GRAND G850 ponuja veliko sprednjo sončno ploščad, ki vključuje tri blazine in pa tudi odstranljivo mizico s podstavkom. Sprednja ploščad se lahko tudi razstavi, vse elemente, ki jih ne potrebujete, pa preprosto pospravite v velik prostor, ki se nahaja pod zadnjo klopjo.

IMPRESIVNA GLAVNA KONZOLA

Posebno pozornost GRAND namenja oblikovanju glavne konzole, zlasti pri postavitvi sedežev, armaturni plošči in tudi zelo učinkoviti zaščiti pred vetrom. Konzola ima sodobno, elegantno in futuristično obliko. Posebnost pri tej je ta, da se pod njo skriva WC prostor, do katerega dostopate tako, da dvignete sprednji del konzole.

Na armaturni plošči je dovolj prostora za različne instrumente, vključno s števcem hitrosti, tahometrom, indikatorjem nivoja goriva in temperature ter navtičnim ploterjem do 8 palcev. Na voljo je tudi prostor za VHF radio in audio stereo sistem.

PROSTOREN ZADNJI DEL

Skupna lastnost vseh GRAND Golden Line plovil je ta, da imajo dovolj prostora za shranjevanje in lahko zadovolji tudi najzahtevnejše uporabnike.

Pod zadnjo klopjo  se nahaja največji hrambni prostor, kamor lahko odložite vso dodatno opremo, ki je v danem trenutku ne potrebujete. Ima dovolj prostora za pospravite mizico, celotno sončno ploščad, pokrivalo čolna, rešilne jopiče, ipd.

Mizica se montira na zadnjem delu okrog klopi, ki je oblikovana kot črka U. Kadarkoli lahko mizico enostavno odstranite in s tem pridobite še več prostora za druženje z vašimi prijatelji ali družinskimi člani.

Čoln je na zalogi in je na voljo na ogled v največjem prodajno – servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU: Grand G850 – http://www.grandboats-adriatic.com/golden-line-g850l/

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00.

Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.grandboats-adriatic.com.

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA