#YAMAHA - MarineEngines

F20B

Priročni majhni motorji in izjemna učinkovitost.
PREDSTAVITEVIZVENRKMNI MOTOR NA ZALOGI

MARINE ENGINES

F20B

Če iščete zmagovalno kombinacijo preprostega upravljanja in odličnega obvladovanja, izberite zanesljiv motor F20.

ZAKAJ V NAKUP?

Vsestranski 2-valjni 4-taktni motor združuje moč z odzivnostjo in vedno omogoča izjemno udobno vožnjo. Izjemna varčnost pomeni večjo prijaznost do okolja, saj ima najnižjo možno stopnjo emisij.

POSEBNOSTI MODELA

Uživajte tudi v številnih dodatkih, ki jih ponujajo samo Yamahini izvenkrmni motorji. To so prednosti, ki so na voljo le pri večjih motorjih, kot so računalniško nadziran vžig, poseben sistem za zagon z majhno obremenitvijo, vodno-hlajena črpalka za gorivo in dušilec izpuha velike kapacitete. Vse to je zmagovita kombinacija za komercialno, profesionalno ali občasno uporabo.

Inovativna in zaupanja vredna tehnologija

F20B

Vsi motorji iz naše serije uporabljajo najnovejše Yamahine pomorske tehnologije, postavitve motorja in pametne sesalne/izpušne sisteme. Razvoj naših 4taktnih modelov je zato tako uspešen, ker smo namesto predelave običajnih avtomobilskih motorjev samostojno razvili in izdelali posebne 4-taktne motorje za plovila.

Posebej zasnovani motorji, ki se ponašajo z izjemno močjo, zmogljivostjo in uporabnostjo, s popolnoma novimi tehnologijami za čisto izgorevanje prispevajo tudi k ohranjanju okolja.

Trdota krmiljenja

Motor F20 je zelo enostaven za upravljanje in zagotavlja udobno vožnjo zaradi svojih funkcij, kot so spredaj nameščena ročica za prestavljanje, vzvod za nastavitev trdote krmiljenja in ročni zaganjalnik z majhno obremenitvijo. Ročica, vgrajena v nosilec motorja, in podloga za odlaganje zadaj zagotavljata priročno upravljanje in prenosljivost.

PrimeStart™

Izvenkrmni motor zaženete tako enostavno kot motor avtomobila, tudi kadar je motor hladen. Yamahin sistem PrimeStart™ skrbi, da motor nemudoma vžge vsakič, ko ga želite zagnati elektronsko ali ročno.

Alternator visoke izhodne moči

Nikoli vas ne bo pustil na cedilu. Alternator z visoko izhodno močjo vedno nudi dovolj moči za zagon motorja, tudi po daljšem obdobju delovanja v prostem teku ali kadar motor deluje pri nizkem številu vrtljajev in pri uporabi številne dodatne opreme.

Pogonski sistem za plovbo v plitvinah

Yamahin pogonski sistem za plovbo v plitvih vodah skrbi, da se lahko popolnoma samozavestno zapeljete do obale. Sistem ustrezno ščiti eliso, če plujete v jezeru z motno vodo ali v kristalnih plitvinah morja, zato se lahko približate obali, kolikor je potrebno.

Zaščita pred zagonom v prestavi

Pri motorju s tako veliko močjo je lahko napačen zagon zelo neprijetna izkušnja. Ta skrb pa je z Yamahino zaščito pred zagonom v prestavi povsem odveč. Pri modelih z ročnim zagonom je zaganjalnik blokiran, če menjalnik ni v položaju za prosti tek. Pri modelih z električnim zagonom je električno napajanje zaganjalnika prekinjeno, dokler ne izberete prestave za prosti tek.

Sistem spiranja s svežo vodo

Lahko dostopen priključek na sprednji strani motorja omogoča preprosto spiranje soli in umazanije iz vodnih kanalov. Pri tem vam motorja ni treba vžgati, le priključite cev in očistite kanale. To je zelo učinkovit način za preprečevanje korozije in podaljšanje življenjske dobe izvenkrmnega motorja.

YAMAHA MARINE ENGINES

ZAKAJ YAMAHA?

Prednosti in razlogi za nakup izvenkrmnega motorja YAMAHA.

Mednarodna garancija - 2 leti!

Yamahini izvenkrmni motorji imajo kompletno mednarodno garancijo na vse modele, tako da lahko brezskrbno uživate z svojim vodnim skuterjem z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.

V podjetju MOTO-NAUTIKA pa vam nudimo, kar 2 leti jamstva na vaš izvenkrmni motor!

Visokokakovstni materiali

Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok proizvajalcev. Vsi deli, sistemi in tehnologija so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.

Yamaha vam kot vodilna blagovna znamka v sveti moto in navtičnega sveta, to 100% zagotavlja!

Podpora

Največja prednost blagovne znamke Yamaha, je njena globalna prepoznavnost. Z svojo vizijo in poslanstvom je Yamaha poskrbela za globalno mrežo pooblaščenih prodajalcev in serviserjev.

Njena servisna in prodajna mreža se razprostira po celotnem svetu, za naše stranke pa je predvsem prednost široka mreža ob Jadranskem morju. Tako se lahko brez skrbi odpravite na vaš dopust.

YAMAHA MARINE ENGINES

VIDEO F20B

Oglejte si video posnetke uporabe izvenkrmnega motorja.

IZVENKRMNI MOTOR NA ZALOGI

F20B

YAMAHA MARINE ENGINES

POVPRAŠEVANJE F20B

Izberite dodatno opremo in pošljite informativno povpraševanje.

Obrazec v pripravi.

YAMAHA MARINE ENGINES

NA ZALOGI F20B

Izvenkrmni motor je dobavljiv takoj.

Oprema - vključena v ceno

 • Trden zgornji pokrov iz enega kosa
 • Sistem PrimeStart™ za enostaven zagon
 • Možnost ročnega in električnega zagona
 • Opcija Power Tilt
 • Optimalno razmerje moči in teže
 • Spredaj nameščena ročica za prestavljanje za enostavno upravljanje
 • Ročni zagon z majhno obremenitvijo

Oprema - vključena v ceno

 • Priročno shranjevanje v navpičnem in vodoravnem položaju
 • Alternator visoke izhodne moči
 • Pogonski sistem za plovbo v plitvinah
 • Vzvod za nastavitev trdote krmiljenja (model s krmilno ročico)
 • Sistem spiranja s svežo vodo

V primeru nakupa pri nas

> 10% popust na vse nadaljnje servisne storitve.
> NULTI servis motorja GRATIS.
> 10% popust na dodatno navtično opremo.
> V vašem imenu lahko uredimo registracijo plovila,
> izdelamo registracijsko nalepko za vaš čoln,
> uredimo zavarovanje.
> Nudimo vam ustrezno garancijo za nakup.

FINANCIRANJE // že od 42,59€ / mesec

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA