#YAMAHA - WaveRunners

JetBlaster

JetBlaster® je poosebitev zabave.
PREDSTAVITEVCENIK - VODNI SKUTERJI

WAVERUNNERS

EXR

Slog, ki je nastal po navdihu grafitov, vrhunski agregat in odlično razmerje med močjo in težo zagotavljajo adrenalinskim navdušencem izjemno okretnost in preprosto krmiljenje za hitro osvajanje valov.

ZAKAJ V NAKUP?

Naš novi JetBlaster® je pripravljen za zabavo in razburljivo vožnjo, držala za noge omogočajo skoraj takojšnjo osvojitev trikov in podvigov; krmilo je narejeno z namenom za izvedbo hitrih gibov, nov in izboljšan električni plin pa za lahek nadzor ter takojšnje zadovoljstvo.

POSEBNOSTI MODELA

JetBlasterjev visokokakovostni trup in palubo smo izdelali iz materiala NanoXcel2®, zaradi česar je močan in lahek. Združite to z visoko zmogljivim agregatom TR-1® in zaradi razmerja med težo in močjo boste dobili resen potencial za vznemirjenje.

0 cm
DOLŽINA
0cm
ŠIRINA
0 cm
VIŠINA
0 kg
TEŽA PLOVILA
0 osebe
MAX OSEB
0 ccm
PROSTORNINA
YAMAHA WAVERUNNERS

ZAKAJ YAMAHA?

Prednosti in razlogi za nakup vodnega skuterja YAMAHA.

Mednarodna garancija - 2 leti!

Yamahini vodni skuterji imajo kompletno mednarodno garancijo na vse modele (razen SuperJet), tako da lahko brezskrbno uživate z svojim vodnim skuterjem z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.

V podjetju MOTO-NAUTIKA pa vam nudimo, kar 2 leti jamstva na vaš vodni skuter!

Visokokakovstni materiali

Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok proizvajalcev. Vsi deli, sistemi in tehnologija so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.

Yamaha vam kot vodilna blagovna znamka v sveti moto in navtičnega sveta, to 100% zagotavlja!

Podpora

Največja prednost blagovne znamke Yamaha, je njena globalna prepoznavnost. Z svojo vizijo in poslanstvom je Yamaha poskrbela za globalno mrežo pooblaščenih prodajalcev in serviserjev.

Njena servisna in prodajna mreža se razprostira po celotnem svetu, za naše stranke pa je predvsem prednost široka mreža ob Jadranskem morju. Tako se lahko brez skrbi odpravite na vaš dopust.

YAMAHA WAVERUNNERS

VIDEO JetBlaster

Oglejte si video posnetke vožnje plovila.
YAMAHA WAVERUNNERS

GALERIJA JetBlaster

Oglejte si fotografije omenjenega modela.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA