Yamaha SuperJet 2021

Na voljo zadnji kos 4-taktnega Yamaha SuperJet

GO SUPER!

S trivaljnim štiritaktnim motorjem mehak in izjemno lahek SuperJet prinaša silovito kombinacijo neverjetnih pospeškov in visokih hitrosti na ravnini ter okretnost in nadzor ob zavijanju kot še nikdar prej.

S širšim trupom in načinom za enostavnejše učenje lahko prav vsi občutijo razburljiv občutek vožnje stoje. Široka paleta nastavljivih funkcij bo začetnike in rekreativne voznike pripravila, da bodo brez truda uživali v novem načinu vožnje.

Visokozmogljiv štiritaktni motor TR-1

Novi SuperJet napaja visokozmogljivi trivaljni štiritaktni motor Yamaha TR-1 s 1049 cm3, ki nudi razburljiv navor z izjemnimi vrtljaji na minuto in neverjetne pospeške.

Velik 19-litrski rezervoar ter lahki in varčni štiritaktni motor dajeta SuperJetu dober doseg. Omogoča enostavno polnjenje ter daje praktično in jasno opozorilo o pomanjkanju goriva, ki je vidno nameščeno na krovu skuterja.

Enostaven transport

Preprosto prevažanje, saj je SuperJet dovolj kompakten in lahek, da ga lahko položite v kombi. Prav tako je skuter enostavno postaviti v vodo in potegniti iz nje. Seveda je pravšnji tudi za shranjevanje v garaži ali na palubi večje jahte.

Posebni način delovanja L (učenje)

Posebni način delovanja L za pomoč manj izkušenim voznikom in začetnikom. Pomaga omejiti moč in občutljivost SuperJeta. Ko se voznik počuti bolj samozavestnega, lahko enostavno sprosti polno moč in dinamični potencial skuterja.

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA