#YAMAHA - WaveRunners

VX®

Spoznajte naše novo zmogljivo plovilo WaveRunner z enostavnim upravljanjem.
PREDSTAVITEVCENIK - VODNI SKUTERJI

WAVERUNNERS

VX®

Športni slog, odlično delovanje, izjemno varčna poraba, malo vzdrževanja in številne druge lastnosti so razlog, da so naši modeli VX najbolj priljubljeni vodni skuterji. Zvestobo kupcev pa so si prislužili predvsem s svojo vsestransko uporabo.

ZAKAJ V NAKUP?

Le poskusite najti boljšo ponudbo! Novi vodni skuter VX Cruiser vam poleg posebne visokozmogljive različice motorja TR-1 in širokega nabora drugih funkcij nudi tudi našo revolucionarno tehnologijo za nadzor upravljanja RiDE™. Ta intuitiven in uporabniku prijazen sistem poskrbi za samozavesten občutek med vožnjo tudi pri manj izkušenih voznikih.

POSEBNOSTI MODELA

Novi vodni skuter VX. Zagotavlja zmogljivost in živahno zabavo na vodi ter je hkrati zelo cenovno ugoden. Nobeno drugo plovilo vam ne more ponuditi vsega tega.

VX® - CENA PLOVILA NA ZALOGI

Za info oz. ponudbo nas kontaktirajte na email naslov:
info@moto-nautika.com

0 cm
DOLŽINA
0cm
ŠIRINA
0 cm
VIŠINA
0 kg
TEŽA PLOVILA
0 osebe
MAX OSEB
0 ccm
PROSTORNINA

Tehnologija vodnih plovil, ki ji zaupajo povsod po svetu

VX®

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v preteklih letih. Z našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije smo bili vedno na čelu. Kakšen je rezultat? Prekašali smo vsa druga plovila.

Yamahini modeli se ponašajo z vrhunsko inovativno zasnovo, tehnologijo in izdelavo, saj so opremljeni z revolucionarnim sistemom RiDE, lahkim trupom iz materiala NanoXcel2® ter 4-taktnim motorjem s prostornino 1812 cm3 in turbopolnilnikom.

Ker smo pozorni tudi na najmanjše podrobnosti in poskrbimo za kakovostno izdelavo, smo k temu paketu dodali še razkošje. Rezultat tega pa je čarobna zmes zmogljivosti in udobja, ki je primerna tako za križarjenja kot športne aktivnosti.

Visokozmogljiv 3-valjni motor TR-1 s prostornino 1049 cm3

Novi model VX poganja visokozmogljiva različica našega inovativnega 3-valjnega motorja TR-1 s prostornino 1049 cm3. Ta kompakten in lahek motor daje vse od sebe, omogoča živahne pospeške ter veliko moči pri visokih vrtljajih, poleg tega pa je zanesljiv in varčen.

Majhna teža tega motorja pripomore k odličnemu upravljanju, okretnosti in ravnotežju.

Visokopretočna pogonska turbina poskrbi za razburljivo vožnjo

Vznemirljivo upravljanje in vrhunska zmogljivost sta prvovrstni značilnosti modela serije VX.

Njegova kombinacija vsesa z velikim pretokom, visoko pretočne pogonske turbine ter impelerja iz nerjavečega jekla z natančno izdelanim ohišjem poskrbi za izjemno poskočnost in pospeševanje.

Sistem RiDE (vzvratna vožnja z intuitivnim elektronskim zaviranjem)

Motor TR-1 odlikujejo gladka in tiha moč, kompaktna zasnova in majhna teža v kombinaciji s trpežno, vzdržljivo in preizkušeno zasnovo trupa, ki skupaj tvorijo popolno mešanico preprostega upravljanja, okretnosti in ravnotežja.

To pomeni, da lahko vodni skuter preprosto upravljajo tudi manj izkušeni vozniki in se ob tem odlično zabavajo.

Hitra, stabilna zasnova trupa iz materiala SMC

Yamahin material SMC (Sheet Moulded Compound) je lahek in močan ter tako omogoča hitrejše pospeške, višje hitrosti in boljši izkoristek goriva. Zaradi tega je popoln za novo zasnovo trupa VX in palube, ki sta široka (1,22 m) in dolga (3,35 m).

Ta velikost in oblika omogočata boljšo stabilnost in upravljanje v vseh pogojih.

Edinstveni elektronski sistemi za nove stopnje nadzora

Najnovejši Yamahini elektronski sistemi, ki spadajo v serijsko opremo cenovno ugodnih novih modelov serije VX, vozniku omogočajo osupljive prednosti in koristi.

Mednje spadajo elektronska vzvratna prestava z nadzorom števila vrtljajev, tj. funkcija izjemnega sistema RiDE, ter zanesljivi podatki o motorju in vožnji, ki so prikazani na preglednih in jasnih zaslonih konzole.

Udoben dvodelni sedež z vodotesnim prostorom za shranjevanje

Ergonomsko oblikovan dvodelni sedež je natančno izdelan in izjemno inovativen. Je odličen za vožnjo z največ 3 osebami in vam nudi udoben občutek, kot da bi bil narejen posebej za vas.

Poleg tega pa je pod njim še priročen vodotesen prostor za shranjevanje.

YAMAHA WAVERUNNERS

ZAKAJ YAMAHA?

Prednosti in razlogi za nakup vodnega skuterja YAMAHA.

Mednarodna garancija - 2 leti!

Yamahini vodni skuterji imajo kompletno mednarodno garancijo na vse modele (razen SuperJet), tako da lahko brezskrbno uživate z svojim vodnim skuterjem z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.

V podjetju MOTO-NAUTIKA pa vam nudimo, kar 2 leti jamstva na vaš vodni skuter!

Visokokakovstni materiali

Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok proizvajalcev. Vsi deli, sistemi in tehnologija so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.

Yamaha vam kot vodilna blagovna znamka v sveti moto in navtičnega sveta, to 100% zagotavlja!

Podpora

Največja prednost blagovne znamke Yamaha, je njena globalna prepoznavnost. Z svojo vizijo in poslanstvom je Yamaha poskrbela za globalno mrežo pooblaščenih prodajalcev in serviserjev.

Njena servisna in prodajna mreža se razprostira po celotnem svetu, za naše stranke pa je predvsem prednost široka mreža ob Jadranskem morju. Tako se lahko brez skrbi odpravite na vaš dopust.

YAMAHA WAVERUNNERS

VIDEO VX®

Oglejte si video posnetke vožnje plovila.
YAMAHA WAVERUNNERS

GALERIJA VX®

Oglejte si fotografije omenjenega modela.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA