#YAMAHA - MarineEngines

F80D

Zdaj je še lažji, tišji in zmogljivejši.
PREDSTAVITEVIZVENRKMNI MOTOR NA ZALOGI

MARINE ENGINES

F80D

Najnovejši model F80 je zdaj še lažji, njegove pristne zmogljivosti, tekoče pospeševanje in varčno porabo pa je skoraj nemogoče preseči. Yamahina inovativna zasnova je hkrati tudi izjemno zanesljiva.

ZAKAJ V NAKUP?

Naša najnovejša 4-taktna tehnologija poskrbi za neprimerljivo učinkovitost delovanja, saj se ponaša s 16-ventilskim motorjem z enojno odmično gredjo v glavi motorja (SOHC) za živahno pospeševanje, naprednimi sesalnimi in izpušnimi sistemi ter Yamahinim edinstvenim večtočkovnim elektronskim vbrizgavanjem goriva (EFI).

POSEBNOSTI MODELA

Cela vrsta priročnih lastnosti, na primer sistem PrimeStart™, alternator z visoko izhodno močjo, digitalni mrežni merilniki in Yamahin širokokotni sistem Power Trim & Tilt, vam vliva zaupanje v popoln nadzor med plovbo.

Inovativna in zaupanja vredna tehnologija

F80D

Vsi modeli iz naše serije uporabljajo najsodobnejšo Yamahino pomorsko tehnologijo, postavitve motorjev ter pametne dovodne in izpušne sisteme. Učinkovito zmogljivost zagotavlja mikroračunalniško upravljanje, ki natančno nadzira delovanje motorja od zmesi goriva do učinkovitosti izgorevanja in rednega vzdrževanja.

Posebej zasnovani Yamahini pomorski motorji, ki se ponašajo z izjemno močjo, zmogljivostjo in uporabnostjo, s popolnoma novimi tehnologijami za čisto izgorevanje prispevajo tudi k ohranjanju okolja.

16-ventilska postavitev motorja SOHC

Postavitev motorja SOHC (enojna odmična gred v glavi motorja) z zmogljivim delovanjem valjev in 16-ventilsko zasnovo zagotavlja optimalno delovanje ventilov, kar omogoča izboljšano pospeševanje in delovanje motorja.

Najnovejša Yamahina 4-taktna tehnologija k temu pridružuje še napredne sesalne in izpušne sisteme ter edinstveno večtočkovno elektronsko vbrizgavanje goriva (EFI).

Velika enojna loputa plina

Inovativni sistem usmerja pretok zraka na vse štiri valje in ga v sunkih pošilja vbrizgalnikom sistema EFI. Tako se omogoči izjemno natančno dovajanje zraka, ki ustreza zahtevam voznika plovila in pogojem izgorevanja.

Digitalni mrežni merilniki

Motor F100 je združljiv z Yamahinimi digitalnimi mrežnimi merilniki, ki posredujejo podatke za boljše delovanje in učinkovitost motorja. Sem sodita večfunkcijski obratomer, ki prikazuje število vrtljajev motorja, delovne ure, kot trima, tlak olja, opozorilne luči in nastavljivo število vrtljajev motorja, ter merilnik za hitrost/porabo goriva s podatki o hitrosti, količini goriva v rezervoarju in podatki o varčevanju z gorivom.

Enostaven nadzor števila vrtljajev motorja pri nizki hitrosti

Še ena značilnost sistema digitalnega omrežja je priročen gumb na obratomeru, ki zagotavlja neposreden nadzor števila vrtljajev motorja, kar omogoča enostavno prilagoditev hitrosti motorja v priročnih korakih po 50 vrtljajev med 550 in 1000 vrtljaji.

Gladka in sproščena vožnja je vaša nagrada.

Širokokotni Power Trim & Tilt

Odkrijte vsestranskost in moč Yamahinih motorjev. Izjemna odzivnost na pritisk gumba, s katerim enostavno nastavite funkcij trim (nastavitev optimalnega nagiba) in tilt (dvig motorja iz vode).

Široko območje nastavitve trima omogoča samozavestno vodenje plovila, saj negativen trim izboljša pospešek in povzroči, da se čoln hitreje dvigne na gladino.

Yamahina možnost za zaščito pred krajo
izvenkrmnega motorja (Y–COP)

Izbirni sistem za blokado zagona Y-COP je učinkovit in enostaven za uporabo. Z gumbom na ličnem in preprostem daljinskem upravljalniku lahko zaklenete in odklenete motor.

Sistem preprečuje nepooblaščeno uporabo čolna z izvenkrmnim motorjem, zaradi česar ste lahko brez skrbi, ko ga zapustite brez nadzora.

YAMAHA MARINE ENGINES

ZAKAJ YAMAHA?

Prednosti in razlogi za nakup izvenkrmnega motorja YAMAHA.

Mednarodna garancija - 2 leti!

Yamahini izvenkrmni motorji imajo kompletno mednarodno garancijo na vse modele, tako da lahko brezskrbno uživate z svojim vodnim skuterjem z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.

V podjetju MOTO-NAUTIKA pa vam nudimo, kar 2 leti jamstva na vaš izvenkrmni motor!

Visokokakovstni materiali

Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok proizvajalcev. Vsi deli, sistemi in tehnologija so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.

Yamaha vam kot vodilna blagovna znamka v sveti moto in navtičnega sveta, to 100% zagotavlja!

Podpora

Največja prednost blagovne znamke Yamaha, je njena globalna prepoznavnost. Z svojo vizijo in poslanstvom je Yamaha poskrbela za globalno mrežo pooblaščenih prodajalcev in serviserjev.

Njena servisna in prodajna mreža se razprostira po celotnem svetu, za naše stranke pa je predvsem prednost široka mreža ob Jadranskem morju. Tako se lahko brez skrbi odpravite na vaš dopust.

YAMAHA MARINE ENGINES

VIDEO F80D

Oglejte si video posnetke uporabe izvenkrmnega motorja.
YAMAHA MARINE ENGINES

GALERIJA F80D

Oglejte si fotografije omenjenega modela.

IZVENKRMNI MOTOR NA ZALOGI

F80D

YAMAHA MARINE ENGINES

POVPRAŠEVANJE F80D

Izberite dodatno opremo in pošljite informativno povpraševanje.

Obrazec v pripravi.

YAMAHA MARINE ENGINES

NA ZALOGI F80D

Izvenkrmni motor je dobavljiv takoj.

Oprema - vključena v ceno

 • EFI za čisto, tiho in varčno delovanje
 • 16-ventilska postavitev motorja izboljša zmogljivosti
 • Združljivost z Yamahinimi digitalnimi merilniki
 • Sistem PrimeStart™ za enostaven zagon
 • Nastavljivo število vrtljajev za vožnjo pri nizki hitrosti
 • Širokokotni Power Trim & Tilt
 • Yamahina možnost za zaščito pred krajo izvenkrmnega motorja (Y–COP)

Oprema - vključena v ceno

 • Dodatni sistem za omejevanje nagiba
 • Vzvod za nastavitev trdote krmiljenja (na modelih s krmilno ročico)
 • 35-amperski alternator visoke izhodne moči
 • Pogonski sistem za plovbo v plitvinah
 • Sistem spiranja s svežo vodo

V primeru nakupa pri nas

> 10% popust na vse nadaljnje servisne storitve.
> NULTI servis motorja GRATIS.
> 10% popust na dodatno navtično opremo.
> V vašem imenu lahko uredimo registracijo plovila,
> izdelamo registracijsko nalepko za vaš čoln,
> uredimo zavarovanje.
> Nudimo vam ustrezno garancijo za nakup.

FINANCIRANJE // že od 129,34€ / mesec

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA