#YAMAHA - MarineEngines

FT25

FT25 – še en od naših močnih delovnih konj.
PREDSTAVITEVIZVENRKMNI MOTOR NA ZALOGI

MARINE ENGINES

FT25

Če želite surovo moč in natančno vodljivost, so naši modeli FT prava izbira. Motorji z visokim potiskom in navorom postavljajo visoke standarde zmogljivosti, saj imajo izjemno nizko raven hrupa, tresljajev in porabe goriva ter so idealni za jadrnice, ribolov in delovne čolne.

ZAKAJ V NAKUP?

Modeli FT uporabljajo Yamahino patentirano eliso z dvojnim potiskom, ki omogoča polni potisk pri plovbi naprej in v vzvratni smeri, zato je manevriranje težkih plovil popolnoma preprosto.

POSEBNOSTI MODELA

Različica motorja FT nudi popolnoma enake tehnične lastnosti in prednosti kot svetovno znani in preizkušeni model F25 ter še več. Model FT zmogljiv delovni motor, ki vas nikoli ne bo pustil na cedilu. Izredno varčna poraba goriva in preprosto upravljanje sta postala že standardni značilnosti motorja.

Inovativna in zaupanja vredna tehnologija

FT25

Vsi motorji iz naše serije uporabljajo najnovejše Yamahine pomorske tehnologije, postavitve motorja in pametne sesalne/izpušne sisteme. Razvoj naših 4taktnih modelov je zato tako uspešen, ker smo namesto predelave običajnih avtomobilskih motorjev samostojno razvili in izdelali posebne 4-taktne motorje za plovila.

Posebej zasnovani motorji, ki se ponašajo z izjemno močjo, zmogljivostjo in uporabnostjo, s popolnoma novimi tehnologijami za čisto izgorevanje prispevajo tudi k ohranjanju okolja.

Posebna prestavna razmerja za večji potisk

Motorji FT so v primerjavi z običajnimi motorji načrtno zasnovani za izjemen potisk in velik navor. Ponašajo se s posebnimi prestavnimi razmerji, ki preprečujejo kavitacijo in zdrs elise. Motorji delujejo v kombinaciji z drugimi edinstvenimi funkcijami in tako nudijo idealen vir moči za čolne, pri katerih je zmogljivost prevoza tovora pomembnejša kot visoka hitrost.

Elise z dvojnim potiskom nudijo največjo moč
pri vožnji naprej in vzvratni vožnji

Posebne elise, nameščene na modele FT, se ne ponašajo samo z večjim premerom od ostalih, temveč tudi z lopaticami z majhnim naklonom, ki so zasnovane za povečanje potiska pri vožnji naprej in s preusmeritvijo izpušnih plinov tudi v vzvratni smeri. To omogoča odlično manevriranje, kar je še posebej velika prednost pri upravljanju težjih čolnov.

Odlično tiho delovanje z malo tresljajev

Pospeševalna črpalka skupaj z dolgo sesalno cevjo poveča učinkovitost pri nizki do srednji hitrosti in tako omogočata ustrezno moč, ko jo najbolj potrebujete. Protiutež in dolgo vpetje na FT25 pripomoreta k zmanjšanju tresljajev, ki jih občutite v čolnu, medtem ko labirintni izpušni sistem prispeva k znižanju ravni hrupa.

Izjemna priročnost in udobje med vožnjo

FT25 je zelo enostaven za upravljanje in zagotavlja udobno vožnjo zaradi svojih funkcij, kot so spredaj nameščena ročica za prestavljanje, vzvod za nastavitev trdote krmiljenja in dekompresijski mehanizem za enostaven vžig brez težav. Večfunkcijska krmilna ročica, ki je na voljo kot dodatna oprema, je še en razlog, da izberete ta vzdržljiv in zanesljiv motor.igne na gladino.

Možnost velike večfunkcijske krmilne ročice

Ta odlična opcija priročno združuje vse funkcije nadzora motorja na dosegu voznika ter prinaša še večjo krmilno ročico za udobno krmiljenje in upravljanje. Ne glede na to, ali se razgledujete po marini ali drvite z največjo hitrostjo, ki jo zagotavlja ta izjemen motor, je FT25 še bolje imeti in uporabljati.

PrimeStart™ – enostaven zagon kot pri avtomobilu

Res je! Izvenkrmni motor lahko zdaj zaženete tako enostavno kot motor avtomobila, tudi kadar je motor hladen. Yamahin legendarni sistem PrimeStart™ skrbi, da motor nemudoma vžge vsakič, ko ga želite zagnati elektronsko ali ročno.

YAMAHA MARINE ENGINES

ZAKAJ YAMAHA?

Prednosti in razlogi za nakup izvenkrmnega motorja YAMAHA.

Mednarodna garancija - 2 leti!

Yamahini izvenkrmni motorji imajo kompletno mednarodno garancijo na vse modele, tako da lahko brezskrbno uživate z svojim vodnim skuterjem z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.

V podjetju MOTO-NAUTIKA pa vam nudimo, kar 2 leti jamstva na vaš izvenkrmni motor!

Visokokakovstni materiali

Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok proizvajalcev. Vsi deli, sistemi in tehnologija so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.

Yamaha vam kot vodilna blagovna znamka v sveti moto in navtičnega sveta, to 100% zagotavlja!

Podpora

Največja prednost blagovne znamke Yamaha, je njena globalna prepoznavnost. Z svojo vizijo in poslanstvom je Yamaha poskrbela za globalno mrežo pooblaščenih prodajalcev in serviserjev.

Njena servisna in prodajna mreža se razprostira po celotnem svetu, za naše stranke pa je predvsem prednost široka mreža ob Jadranskem morju. Tako se lahko brez skrbi odpravite na vaš dopust.

YAMAHA MARINE ENGINES

VIDEO FT25

Oglejte si video posnetke uporabe izvenkrmnega motorja.

IZVENKRMNI MOTOR NA ZALOGI

FT25

YAMAHA MARINE ENGINES

POVPRAŠEVANJE FT25

Izberite dodatno opremo in pošljite informativno povpraševanje.

Obrazec v pripravi.

YAMAHA MARINE ENGINES

NA ZALOGI FT25

Izvenkrmni motor je dobavljiv takoj.

Oprema - vključena v ceno

 • Posebna prestavna razmerja za večji potisk
 • Elisa z dvojnim potiskom – visok potisk pri plovbi naprej in v vzvratni smeri
 • Širokokotni Power Trim & Tilt
 • Sistem PrimeStart™ – enostaven zagon kot pri avtomobilu
 • Spredaj nameščena ročica za prestavljanje za enostavno upravljanje

Oprema - vključena v ceno

 • Večfunkcijska krmilna ročica (dodatna oprema)
 • Kompaktna in učinkovita zasnova motorja
 • Vrhunska moč in prepričljiv navor
 • Vžig CDI
 • Alternator visoke izhodne moči
 • Pogonski sistem za plovbo v plitvinah
 • Sistem spiranja s svežo vodo

V primeru nakupa pri nas

> 10% popust na vse nadaljnje servisne storitve.
> NULTI servis motorja GRATIS.
> 10% popust na dodatno navtično opremo.
> V vašem imenu lahko uredimo registracijo plovila,
> izdelamo registracijsko nalepko za vaš čoln,
> uredimo zavarovanje.
> Nudimo vam ustrezno garancijo za nakup.

FINANCIRANJE // že od 77,00€ / mesec

KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA