#YAMAHA - WaveRunners

SuperJet

Danes se je iz naše dirkalne ideje rodil najnovejši model adrenalinskega vodnega skuterja.
PREDSTAVITEVCENIK - VODNI SKUTERJI

WAVERUNNERS

SuperJet™

S trivaljnim štiritaktnim motorjem mehak in izjemno lahek SuperJet prinaša silovito kombinacijo neverjetnih pospeškov in visokih hitrosti na ravnini ter okretnost in nadzor ob zavijanju kot še nikdar prej.

ZAKAJ V NAKUP?

Izvrstna okretnost in nadzor sta blagovni znamki vodnega skuterja SuperJet, s katerim boste “previjugali” svoje sotekmovalce, saj se lahko z njim globoko nagnete na notranjo stran in nato ostro zavijete.

POSEBNOSTI MODELA

S širšim trupom in načinom za enostavnejše učenje lahko prav vsi občutijo razburljiv občutek vožnje stoje. Široka paleta nastavljivih funkcij bo začetnike in rekreativne voznike pripravila, da bodo brez truda uživali v novem načinu vožnje.

SuperJet™ - CENA PLOVILA NA ZALOGI

Za info oz. ponudbo nas kontaktirajte na email naslov:
info@moto-nautika.com

0 cm
DOLŽINA
0cm
ŠIRINA
0 cm
VIŠINA
0 kg
TEŽA PLOVILA
0 oseba
MAX OSEB
0 ccm
PROSTORNINA

Tehnologija vodnih plovil, ki ji zaupajo povsod po svetu

SuperJet™

Vodni skuterji WaveRunner zaradi svoje zanesljivosti in vsesplošne zmogljivosti uživajo sloves vodilnih plovil, ki so si ga prislužili v preteklih letih. Z našim revolucionarnim razvojem učinkovite 4-taktne tehnologije smo bili vedno na čelu. Kakšen je rezultat? Prekašali smo vsa druga plovila.

Yamahini modeli se ponašajo z vrhunsko inovativno zasnovo, tehnologijo in izdelavo, saj so opremljeni z revolucionarnim sistemom RiDE, lahkim trupom iz materiala NanoXcel2® ter 4-taktnim motorjem s prostornino 1812 cm3 in turbopolnilnikom.

Ker smo pozorni tudi na najmanjše podrobnosti in poskrbimo za kakovostno izdelavo, smo k temu paketu dodali še razkošje. Rezultat tega pa je čarobna zmes zmogljivosti in udobja, ki je primerna tako za križarjenja kot športne aktivnosti.

Visokozmogljiv 4-taktni motor TR-1

Novi SuperJet napaja visokozmogljivi trivaljni štiritaktni motor Yamaha TR-1 s 1049 cm3, ki nudi razburljiv navor z izjemnimi vrtljaji na minuto in neverjetne pospeške.

Nov širši in lažji trup

Nova zasnova trupa s širšim sprednjim delom ohranja vso okretnost in prefinjenost SuperJeta prve generacije, a z več stabilnosti, da bi ponudil najboljšo ljubiteljsko ali tekmovalno izkušnjo.

Posebni način delovanja L (učenje)

Posebni način delovanja L za pomoč manj izkušenim voznikom in začetnikom. Pomaga omejiti moč in občutljivost SuperJeta. Ko se voznik počuti bolj samozavestnega, lahko enostavno sprosti polno moč in dinamični potencial skuterja.

Nastavljiv naklon šobe črpalke

Nastavljiv naklon šobe (lahko ga nastavite med 16 in 19 stopinjami) pomaga pri uravnavanju krmiljenja na trenutni način vožnje. Idealen za igrive začetnike in sproščene ljubitelje vožnje na vodi ali odzivnejši in bolj dinamičen za navdušence nad tekmovalnim jezdenjem valov.

Črpalka z osnim pretokom z edinstvenim impelerjem

Sistem turbine s 144-milimetrskim osnim pretokom vključuje edinstveni impeler, ki je zasnovan posebej za to, da se ujema z novim trupom SuperJeta in lastnostmi krmiljenja, pri čemer za karseda učinkovito delovanje še poveča pretok vode. Zasnova poskrbi za odlično odzivnost in nemoteno pospeševanje.

Nastavljivo krmilo, zasnovano na osnovi dirkalnih skuterjev

Dvižno krmilo z vzmetjo, nastavljivo na tri višine, in ročke so zasnovani za zagotavljanje najboljšega položaja med vožnjo, ki vam omogoča, da vodni skuter SuperJet karseda izkoristite. Vodni skuter, ustvarjen za zmage.

Zaradi postavitve je drža voznika nagnjena naprej, kar je izjemno priljubljeno med poklicnimi vozniki, saj je najprimernejša in najudobnejša za tekmovanja.

YAMAHA WAVERUNNERS

ZAKAJ YAMAHA?

Prednosti in razlogi za nakup vodnega skuterja YAMAHA.

Mednarodna garancija - 2 leti!

Yamahini vodni skuterji imajo kompletno mednarodno garancijo na vse modele (razen SuperJet), tako da lahko brezskrbno uživate z svojim vodnim skuterjem z maksimalnim zagotovilom zadovoljstva tudi po nakupu.

V podjetju MOTO-NAUTIKA pa vam nudimo, kar 2 leti jamstva na vaš vodni skuter!

Visokokakovstni materiali

Edini način zagotavljanja kvalitete so najboljši materiali izpod rok proizvajalcev. Vsi deli, sistemi in tehnologija so zgrajeni pri zanesljivih partnerjih.

Yamaha vam kot vodilna blagovna znamka v sveti moto in navtičnega sveta, to 100% zagotavlja!

Podpora

Največja prednost blagovne znamke Yamaha, je njena globalna prepoznavnost. Z svojo vizijo in poslanstvom je Yamaha poskrbela za globalno mrežo pooblaščenih prodajalcev in serviserjev.

Njena servisna in prodajna mreža se razprostira po celotnem svetu, za naše stranke pa je predvsem prednost široka mreža ob Jadranskem morju. Tako se lahko brez skrbi odpravite na vaš dopust.

YAMAHA WAVERUNNERS

VIDEO SuperJet™

Oglejte si video posnetke vožnje plovila.
YAMAHA WAVERUNNERS

GALERIJA SuperJet™

Oglejte si fotografije omenjenega modela.
KDO SMO?

PRODAJNI SALON MOTO-NAUTIKA

V več kot desetletju poslovanja smo vzpostavili in ohranili stike z največjimi imeni v svetu navtike. Za ladjedelnico GRAND smo leta 2010 postali generalni uvoznik gumenjakov za slovensko tržišče. S hitro rastjo smo svojo prodajo razširili na Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo.

Naslov:

Ptujska cesta 63
2204 Miklavž na Dravskem polju
Slovenija

Kontakt:

+386(0)2 629 04 00
+386(0)31 386 951
info@moto-nautika.com
www.moto-nautika.com

Delovni čas:

Ponedeljek - Petek
08:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja in prazniki
ZAPRTO

POTREBUJETE NASVET?

NAŠ SVETOVALEC VAM Z VESELJEM POMAGA!

NAVTIKA